– Vi er veldig fornøyde med Huntonit

 

Huntonit tak- og veggpanel sparer deg for masse tid fordi de er enkle å sette opp, og resultatet blir klassisk og pent. Huntonit veggpanel er den perfekte løsningen for nybygg eller når dine kunder skal fornye ett eller flere rom.

Panelplatene kommer ferdigmalt i flere ulike farger og overflater. Du kan velge mellom Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord.

RASKT FERDIGSTILT JOBB

Rune W Andersen hos Harald W Andersen & Sønn AS er strålende fornøyd med bruk av Huntonit.

– Å bruke Huntonit er kostnadsbesparende, og du får en raskt ferdigstilt jobb. Produktene har god kvalitet, og det er et stort spekter med produkter å velge mellom.

– Vi er godt fornøyd med ferdig resultat. Det er et renslig, raskt og greit produkt, sier Andersen fornøyd og legger til.

– Vi bruker mest ferdigmalte veggplater, gjerne kostemalte veggplater i eneboliger og oppgraderte leiligheter, og den rimeligste typen rullemalte plater i utleieprosjekter, sier Andersen.

 

VELDIG ENKELT Å MONTERE

Huntonit veggpanel er veldig enkelt å montere, og er godt tilpasset hjørner.

– Huntonit er veldig enkelt å montere, og monteres direkte på bindingsverk. Det er også ferdig utvendig malt hjørnelist, og farget fugemasse til innvendige hørner, forklarer Andersen.

Les også: Sett opp vegger på 1-2-3

BRUKES OVERALT

Andersen forteller at Huntonit veggpanel er veldig anvendelig, og brukes overalt i boligen.

– På en del prosjekter benyttes disse platene på alle veggflater, bortsett fra våtrom hvor det kun benyttes i tak. Noen eneboliger har også en kombinasjon mellom ferdigmalte plater og vegger som behandles av maler.

FORNØYDE KUNDER

Vidar Smeland hos Smeland Byggservice har også brukt Huntonit i mange av sine prosjekter. Han kan absolutt anbefale Huntonit til andre som ønsker å få glade og fornøyde kunder.

– Med Huntonit blir det et veldig bra sluttprodukt, og vi får en fornøyd kunde, sier Smeland.

Les også: Alltid perfekt resultat

ØKONOMISK OG MILJØVENNLIG

I tillegg til at Huntonit er raskt å montere, er det også et økonomisk og miljøvennlig produkt.

– Vi er veldig fornøyde med Huntonit. Det er både økonomisk fordelaktig og et miljøvennlig produkt. Det er også et bra utvalg og pent utseende, avslutter Smeland.

 

Les flere artikler om samme tema i vårt proffmagasin.