Sett opp vegger på 1-2-3

Alle håndverkere er helt avhengige av byggematerialer i førsteklasses kvalitet, som er enkle og effektive å montere for å gjøre jobben kjapt og samtidig få fornøyde kunder.

Huntonit tak- og veggpanel sparer deg for masse tid fordi de er enkle å sette opp, og resultatet blir klassisk og pent. Huntonit veggpanel er den perfekte løsningen for nybygg eller når dine kunder skal fornye ett eller flere rom.

INGEN ETTERARBEID

En stor fordel med Huntonit er at veggpanelene er ferdigmalt, slik at du slipper å vente på maleren. Derfor kan du gjøre boligen helt innflytningsklar uten at det blir noe etterarbeid, hverken for deg eller huseier.

Panelplatene kommer ferdigmalt i flere ulike farger og med ulike overflater, og du kan velge mellom Basic Wall, Texture Wall, Designvegg og Panelbord.

– SLUTTRESULTATET BLIR VELDIG BRA

Morten Raaholdt hos Boligpartner Jessheim har brukt Huntonit veggpanel i flere av sine husprosjekter, og er strålende fornøyd.

– Det går mye Huntonit, både til vegger og tak, i våre nybyggprosjekter. Fordelene med Huntonit er at det er enkelt og effektivt å montere, og det gjør boligen innflytningsklar uten at huseier må gjøre noe etterarbeid, sier han og fortsetter:

– Jeg synes sluttresultatet blir veldig bra, og jeg kan derfor anbefale Huntonit til andre håndverkere.

Les også: Alltid perfekt resultat

Det er veldig enkelt å montere Huntonit veggpanel.

SLIK GJØR DU:

1. Platene monteres på stenderverk med avstand c/c 60 cm. Begynn monteringen fra venstre hjørne, og skjær til første plate. Tips: ved skjæring med sirkelsag skal den malte siden vende ned.

2. Platene plasseres 10 mm fra gulvet. Bruk vater for at platene blir montert rett.

3. Spikre platen fast, og fortsett ved å sette neste plate på plass. Skjøtene skal ikke limes.

Husk: Platene må akklimatiseres to døgn i emballasjen til romtemperatur, og deretter monteres umiddelbart etter at pakningen er åpnet.

Håndverker collage

 

 DET EKSTRA PENT: Bruk Akryl fugemasse i hjørnene, og flikklakk på spikre.

NOEN EKSTRA TIPS

Platene leveres i mange typer og farger, og med tilbehør som gjør jobben enklere og resultatet mer profesjonelt. For eksempel kan stiftene eller spikrene skjules med flikkmaling, som finnes i originalfarger.

I tillegg kan hjørnelistene limes. Bruk Akryl fugemasse i originalfarger til innvendige hjørner ved behov. Denne leveres også med fugesett.

Det finnes også annet tilbehør som akrylmaling i originalfarger til å male lister i samme farge som platene, og hjørneklips for skjult spikring i hjørnene.

 

Les flere artikler om samme tema i vårt proffmagasin.